logo north tec


NT“Vi ser os som pioner af moderne biogasteknik, fordi effektivitet betyder fremtiden. Med avancerede softwareløsninger, repowering og anlægudvidelser når du lige præcis det i forhold til biogas!” – Ralf Breckling, direktør

Har du brug for erfaring?

Den har vi! I mange år har vi gjort det, vi kan bedst: Vi bygger kvalitets anlæg. Vores team består af Ingeniører, el-ingeniører, programmører, tegnere og installatører, og de har en ting tilfælles: de kan arbejde!


Biogas styreteknik – recepten til at øge effektiviteten med fjernbetjent vedligeholdelse


NORTH-TEC udvikler hele den individuelle styring i eget hus. Vi laver alt fra planlægning, over softwareprogrammering og idriftsættelse – vi er altid til rådighed, hvis i har brug for hjælp eller råd.

NT-anlægssoftware er modulopbygget. Det betyder, at du kan købe følgende funktioner udover den omfattende basispakke inkl. tiltalende visualisering,  f.eks. følgende moduler vælges til:

  • Recept for forvaltning for forskellige substrater
  • Fjernbetjent vedligeholdelse: systemovervågning over NT- kontrolstation
  • NT online database
  • Fjernvarmetilslutning
  • Kraftvarmeværk (motor) tilslutning

Service struktur NordStyreteknik til biogasanlæg: overvågning, lige meget hvor du er

Automatisk eller manuel styring – hos North-Tec kan du stole på, at dit biogasanlæg kører. Vores intuitive visualisering viser i tiltalende og forståelige grafer hver pumpeaktion, hver

fodringsproces, hvert separationsinterval og meget mere. Der er ikke kun adgang til din styring via computeren på anlægget, du kan også tilgå den via din mobil. Overvåg dit anlæg via mobil lige meget hvor du er.Repowering: Forgasningstank- og beholderrenovering. Optimer dit biogasanlæg!

Biogasanlæg kan give færre indtægter i løbet af flere års drift. Stigende substrat priser kunne være en årsag. Den anden er ofte større liste fejl. Der er næsten lige så mange årsager som muligheder at fjerne dem. Beholder restaurering sikre ikke kun flere indtægter for biogas, det forebygger også større skader.

Vi arbejder med et individuelt koncept, tunet netop til dit biogasanlæg og sikre samtidig, at …

  • dit biogasanlæg er i den nyeste teknologiske stand
  • en forsikringsdækning er yderligere sikret
  • en potentialudligning bliver udført i dit biogasanlæg for mindre korrosion
  • hvis omrøre teknikken bliver moderniseret, kan det spare på energi omkostninger

NT2

 Repowering & genopbygning af et biogasanlæg i Nordhackstedt


NORTH-TEC Teknikhus – tilslutningsfærdig kompletløsning til dit biogasanlæg

NTH1

Tankene til dit biogasanlæg er færdigbyggede, det operationelle koncept er også færdig lavet, så kan vi starte – hvis ikke det var for bygningen og montering fra det teknikhus, som bogstaveligt talt kræver kostbar tid.

Den tid kan du nemt spare dig, når du vælger vores teknikhus – en tilslutningsfærdig løsning.

Det kompakt, fuldt udstyret teknikhus bliver for- monteret, leveret og hurtig sat op. Det færdige teknikhus til biogasanlægget består af to halvdele, som er adskilte gennem en brandsikker væg: et kontrolområde med arbejdsplads samt en maskindel med hydraulik, afsvovling og en varmefordeler.

NTH2     NTH3     NTH4


Web: http://www.north-tec-biogas.de